Wel altijd blijven leren!

Ik ben lid van diverse (beroeps)verenigingen: om van vakgenoten te blijven leren, mijn kennis up to date te houden, mijn horizon te blijven verbreden en interessante samenwerkingen of relevante verwijsmogelijkheden te blijven vinden (mocht u van andersoortige hulp meer kunnen profiteren). Ik ben o.a. lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP), de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP, incl. mijn profiel hier), de Nederlandse Vereniging voor Neuropsychologie (NVN) en Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Verder neem ik regelmatig deel aan bijscholing, intervisie en supervisie op diverse terreinen. Dit is tevens in het kader van de eisen die gesteld worden ter behoud van mijn BIG registratie (‘kwaliteitsbewaking en deskundigheidsbevordering’). Zie hier een actueel overzicht van o.a. mijn lidmaatschappen en meer specifieke bijscholingsactiviteiten.

Ik werk (via Stichting 1nP) samen met o.a.:
– GZ-psychologe Renée Schaap;
– Psychiater Estella van der Vliet, gespecialiseerd in Affect Fobie Therapie (AFT) en schematherapie;
– Psychiater Hans van Wechem;
 Praktijk Psychotherapy & Movement, gespecialiseerd in behandeling van persoonlijkheidsproblematiek en complexe PTSS (trauma);
– Beeldend therapeute Suzanne van Zutphen;
– Praktijk Bij1 in Koog aan de Zaan;

– Psychologiepraktijk Mees & Hagel;
– Fides, praktijk voor psychiatrie (Sophie Vreeburg).

Lees verder: Mijn stijl