Tot besluit – Neuropsychotherapie

  • Neuropsychotherapie richt zich op het integreren van deze zichzelf bewezen vormen van psychotherapie, zodanig dat dit geschikt wordt voor mensen met een vorm van NAH. En natuurlijk goed afgestemd op uw individuele hulpvraag: waar u graag wilt (kúnnen) uitkomen… Dát is mijn doel in deze praktijk.
    • N.B.: ik heb gaandeweg, tevens, een bijzondere belangstelling ontwikkeld voor Hoogbegaafdheid,  en de impact van NAH hierop,  en de éxtra noodzaak van het bieden van maatwerk in de behandeling hierbij.
      – Zie bijv. het boek Kracht en kwetsbaarheid: Over het leven van hoogbegaafde volwassenen, dat wellicht (los van NAH) interessant is om te lezen, als u zich herkent in de kenmerken van Hoogbegaafdheid – volgens het Delphi model.
  • Neuropsychotherapie betreft een relatief jong vakgebied, waarin nog genoeg verder ontdekt en ontwikkeld kan worden. Dus daar werken we met z’n allen aan – wordt vervolgd!
  • Ik zal deze site regelmatig bijwerken met nieuwe interventiemethoden, lees-tips, (zelfhulp)boeken en artikelen. Vragen, tips en opmerkingen hieromtrent, van zowel cliënten, vakgenoten als verwijzers, zijn natuurlijk van harte welkom – neem gerust contact met mij op. Bij voorbaat hartelijk dank!

Lees verder: Praktisch: Verwijzing, vergoeding en werkwijze…….