Verdere bereikbaarheid en aanmelding voor behandeling

 • Ik ben bereikbaar op: 06 – 1978 0330Ik zal meestal de telefoon niet op kunnen nemen, maar ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug: als u dit per sms even aangeeft (het is niet mogelijk om een voicemail in te spreken).  Ik probeer u dezelfde dag (tijdens kantoortijden) nog terug te bellen.
  • Op sommige dagen (zie **lijst elders) heb ik cursus of een congres; dan ben ik sowieso niet gemakkelijk bereikbaar. 
  • Op woensdagen ben ik doorgaans ook niet bereikbaar.
 • Als u zich voor het eerst bij mij aanmeldt, vult u dan s.v.p. eerst onderstaand (beveiligd) formulier in. Dat mag zeker beknopt/globaal (in steekwoorden is prima).
  • Dan heb ik uw contactgegevens, en alvast wat basale achtergrondinformatie, om in te kunnen schatten of uw achtergrond en hulpvraag bij mijn praktijkfocus past… (en voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking komt)…
  • Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op – direct telefonisch of eerst per e-mail (om een geschikt telefonisch contactmoment af te spreken).
   • Telefonisch kunnen we dan rustig uw hulpvraag bespreken.
   • Indien u dat inderdaad wilt, en wanneer ik inschat een geschikte hulpverlener voor u te kunnen zijn, dan plannen we tijdens dat telefoongesprek een eerste afspraak in, voor een (bij voorkeur) face-to-face-intakegesprek (rekening houdend met de actuele wachttijd).

Vanwege grote drukte in de afgelopen jaren, sinds ik mijn praktijk begonnen ben, neem ik tegenwoordig alleen nieuwe aanmeldingen aan, wanneer u een vorm van NAH heeft (*áls ik plek heb). Dit sluit ook het beste aan bij mijn specialisme als Klinisch Neuropsycholoog.

VERHUISBERICHT, 8-21 juni 2022:    *Mijn wachtlijst is weer geopend, rekening houdend met nog allerlei geregel omtrent mijn a.s. verhuizing (eind aug.-begin sept.) van Amsterdam naar Baarn, privé en mét mijn praktijk aan huis, en de afbouw van mijn praktijk in Amsterdam, vóór die tijd.
Vanaf juli 2022 zal ik maandelijks weer steeds meer nieuwe behandelingen kunnen opstarten – gericht op behandeling, uiteindelijk, op mijn nieuwe locatie in BAARN, vanaf 12 sept. 2022
.

 • Let wel: het heeft vanwege mijn verhuizing alleen zin om u bij mij aan te melden als u vanaf medio sept. naar de nieuwe locatie in Baarn kunt komen. Zo niet, dan kan ik uw aanmelding helaas niet aannemen.
 • Als ik u vóór mijn verhuizing eind aug. al kan zien (vanaf begin juli op zijn vroegst) – voor de kennismaking, intake- en evt. al de opstartfase van de behandeling – en het is voor u juist lastig om dan naar mijn huidige praktijk locatie in Amsterdam centrum te komen, dan zouden onze contacten in deze periode ook via beveiligd video-/beeldbellen kunnen plaatsvinden.
  • Ik maak hiervoor gebruik van WeSeeDo. U hoeft hiervoor geen aparte applicatie te installeren en u kunt gebruik maken van in principe ieder type internet browser. Het werkt via computer, tablet danwel uw smartphone (met camera hierop).
  • Als dit niet mogelijk is, dan zouden deze eerste contacten ook telefonisch plaats kunnen vinden.
  • Of u wacht tot medio september, wanneer we elkaar gewoon face-to-face kunnen ontmoeten, op mijn nieuwe locatie in Baarn.
 • Ik zie therapie/contacten via beeldbellen echter wel als een praktische noodvoorziening: ik heb ervaren dat het echt zijn beperkingen heeft – bij het elkaar goed leren kennen, en ook bij het écht kunnen profiteren van genoeg therapeutische interventies en oefeningen (zoals beschreven onder mijn Behandelaanbod), mijn kunnen bieden van maatwerk, en mijn zo goed mogelijk anticiperen op het therapeutisch proces, dat bij u speelt of gaat spelen.

Ik verzoek u vriendelijk om eerst onderstaand (beveiligd) aanmeldformulier in te vullen, als u interesse heeft in mijn behandeling. Ik laat dan zo spoedig mogelijk van mij horen (zie mijn toelichting hierboven). Bij voorbaat mijn hartelijke dank!

 • Zoals ik elders op deze website uitleg, is mijn praktijk niet voor u geschikt wanneer u crisisgevoelig bent. Dan zal ik u doorverwijzen.
  • Mocht u desondanks, onverwachts, in een crisis belanden en wél bij mij onder behandeling zijn – en u kunt mij níet tijdens mijn werktijden bereiken – dan dient u contact met uw huisarts op te nemen, die over een crisisprotocol zal beschikken.

Zie verder nog: Mijn overige gegevens in het kort….